fbpx

Wandbekleding douche Brugge

Wandbekleding voor uw douche in regio Brugge

Wilt u de wandbekleding van uw douche of badkamer in regio Brugge laten vervangen? Wenst u een nieuwe douche in plaats van uw bad of een nieuwe douche zonder de wandbekleding te verwijderen? Dat kan uiteraard! Maar wat moet u met de wandbekleding die niet meer past bij het nieuw model? Wat moet u met de tegels die ontbreken onder het bad? Ontdek ons aanbod en kijk welke manier het meest geschikt is voor uw visie.

Ontdek ons aanbod aan wandbekleding voor uw douche in regio Brugge

Bent u op zoek naar betrouwbare specialisten uit Brugge die met precisie de wandbekleding van uw douche of volledige badkamer onder handen nemen? Dan is Van Bad naar Douche uit Brugge voor u de juiste keuze. Met maar liefst twaalf kwalitatieve oplossingen voor het vervangen van de wandbekleding van uw douche in Brugge vindt u gegarandeerd de juiste oplossing voor uw badkamer. Wat wij “renoveren zonder breken” noemen, doen we alleen met de beste materialen:

Die laatste is dé oplossing indien u voor uw badkamer of douche in Brugge een volledig naadloze wandbekleding wilt. Hoewel dit onze meest gebruikte materialen zijn, bekijkt u ook gerust de andere mogelijkheden onderaan de pagina. U kan voor elke oplossing de prijs en eigenschappen bekijken en zo ontdekken welk materiaal het best bij u past!

Geef uw keuze door

Welke oplossing u uiteindelijk ook verkiest voor de renovatie van uw badkamer, Van Bad naar Douche biedt zeer scherpe condities aan. Heeft u interesse of twijfelt u toch nog? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. U bereikt ons door te bellen naar +3250313772, door een e-mail te sturen naar info@sanixl.be of door het contactformulier in te vullen. Wij bespreken graag de beste oplossing voor uw badkamer met u!

MURO SPC WANDBEKLEDING

De nieuwe generatie wandbekleding

DUMAWALL+ & DUMAWALL XL

DECORATIEVE WANDBEKLEDING IN PVC

RENODECO

DE CREATIEVE WANDBEKLEDING

SOLID SURFACE

100% BELGISCHE SOLID SURFACE

ALTERNATIEVE MOGELIJKHEDEN

Hieronder een korte beschrijving van de alternatieve mogelijkheden die ofwel voor vloer of wandbekleding (of beiden) kan gebruikt worden:

VEKA

Glad, wit en eenvoudig te bewerken

De Veka PVC hardschuimplaten worden geextrudeerd volgens het Celuka procédé. Daardoor hebben ze een glad oppervlak en een geschuimde kern.

TRESPA

Ook wel HPL platen genoemd. Deze panelen zijn 100% waterbestendig, slagvast, krasvast en kleurvast. Verschillende texturen en kleuren zijn beschikbaar. De panelen hebben een dikte van 8mm.

FIORA

Polyurethaan wandbekledingspanelen die de verschillende texturen en kleuren van Fiora’s portfolio reproduceren. Skin Panels zijn ontworpen om de ruimte een materiële uitstraling te geven in combinatie met de douchebakken en meubels van het merk. Ze zijn ideaal voor gedeeltelijke renovaties waarbij het bad wordt vervangen door een douche, maar ook voor de esthetische en technische renovatie van een ruimte. Verkrijgbaar in 6 texturen en 9 verschillende kleuren. De panelen worden handmatig afgewerkt zodat de afmetingen per project aangepast kunnen worden.

Klik hier voor meer informatie

KINEWALL

Met Kinewall wandpanelen van KINEDO creëer je snel en eenvoudig een badkamer waarin jij je helemaal thuis voelt. Een solide basis die persoonlijke stijl combineert met functionaliteit en gebruiksgemak. Het verbouwen van een badkamer is hiermee een stuk makkelijker en betaalbaarder: je hoeft niet te betegelen, dus spaar je tijd. De wandpanelen zijn waterdicht, stootvast en onderhoudsvriendelijk. Ze zorgen voor een prachtige badkamer die jarenlang mooi blijft.

Je hebt de keuze tussen: KINEWALL ROCK, KINEWALL PIETRA, KINEWALL DESIGN, KINEWALL START. De bijhorende douchebakken zijn ook verkrijgbaar.

Klik hier voor meer informatie

AQUACONCEPT : AQUA WALL RESOPAL®

Aqua Wall Resopal® kan als andere houten materialen bewerkt en verwerkt worden en kan bij renovatie- en nieuwbouwprojecten direct op de wandondergrond worden gelijmd. De snelle, eenvoudige en schone montage zorgt voor weinig vuil en weinig uitvaltijd van de ruimtes.

Klik hier voor meer informatie

ARTISSAN

ARTISSAN beschikt over verschillende mogelijkheden. Zoals de

– Hi Gloss
– Soft
– Satin
– Decor

Klik hier voor meer informatie

ACRYL WANDPLATEN

Acryl wandpanelen zijn zeer sterk, antibacterieel en ongevoelig voor schimmels. Ze zijn verkrijgbaar in grote acrylplaten en zijn 100% waterdicht. De platen zijn reukloos en rotten niet. De hoeken kunnen op 3 manieren waterdicht gemaakt worden: naadloos door warmgeplooide wand, gebruik van inschuif hoekprofielen en door verlijming ( hoek af te werken met siliconen )

XXL TEGELS

Wand of vloer. Werkblad of wastafel. Keuken, living, hall of badkamer. Met XXL keramische marmerlook tegels ga je een stapje verder en geef je elke ruimte een nog grootsere, super-de-luxe uitstraling. Superlarge tegels bieden je oneindig veel mogelijkheden zowel op esthetisch als op technisch vlak.