fbpx

Wandbekleding

WAND EN VLOERBEKLEDING

U wenst een douche in de plaats van uw bad of een nieuwe douche monteren zonder de oude wandbekleding te verwijderen? Dat kan uiteraard! Maar wat met de wandbekleding die niet meer past bij het nieuw model? Wat met de tegels die ontbreken onder het bad nu?

Wij hebben voor u hieronder maar liefst 12 mogelijkheden opgelijst die stuk voor stuk kwalitatieve oplossingen zijn hiervoor.

Bij wat wij noemen het “Renoveren Zonder Breken” Concept, zijn onze 4 meest gebruikte materialen hiervoor:

1. MURO SPC WANDBEKLEDING
2. DUMAWALL
3. RENODECO
4. SOLID SURFACE 

Indien u volledig naadloos wenst, dan is SOLID SURFACE de ideale oplossing. Ook deze oplossing kunnen we u aan zeer scherpe condities aanbieden.

Bekijk hieronder de specifieke eigenschappen en prijs van elke mogelijkheid die wij aanbieden

MURO SPC WANDBEKLEDING

De nieuwe generatie wandbekleding

DUMAWALL+ & DUMAWALL XL

DECORATIEVE WANDBEKLEDING IN PVC

RENODECO

DE CREATIEVE WANDBEKLEDING

SOLID SURFACE

100% BELGISCHE SOLID SURFACE

ALTERNATIEVE MOGELIJKHEDEN

Hieronder een korte beschrijving van de alternatieve mogelijkheden die ofwel voor vloer of wandbekleding (of beiden) kan gebruikt worden:

VEKA

Glad, wit en eenvoudig te bewerken

De Veka PVC hardschuimplaten worden geextrudeerd volgens het Celuka procédé. Daardoor hebben ze een glad oppervlak en een geschuimde kern.

TRESPA

Ook wel HPL platen genoemd. Deze panelen zijn 100% waterbestendig, slagvast, krasvast en kleurvast. Verschillende texturen en kleuren zijn beschikbaar. De panelen hebben een dikte van 8mm.

FIORA

Polyurethaan wandbekledingspanelen die de verschillende texturen en kleuren van Fiora’s portfolio reproduceren. Skin Panels zijn ontworpen om de ruimte een materiële uitstraling te geven in combinatie met de douchebakken en meubels van het merk. Ze zijn ideaal voor gedeeltelijke renovaties waarbij het bad wordt vervangen door een douche, maar ook voor de esthetische en technische renovatie van een ruimte. Verkrijgbaar in 6 texturen en 9 verschillende kleuren. De panelen worden handmatig afgewerkt zodat de afmetingen per project aangepast kunnen worden.

Klik hier voor meer informatie

KINEWALL

Met Kinewall wandpanelen van KINEDO creëer je snel en eenvoudig een badkamer waarin jij je helemaal thuis voelt. Een solide basis die persoonlijke stijl combineert met functionaliteit en gebruiksgemak. Het verbouwen van een badkamer is hiermee een stuk makkelijker en betaalbaarder: je hoeft niet te betegelen, dus spaar je tijd. De wandpanelen zijn waterdicht, stootvast en onderhoudsvriendelijk. Ze zorgen voor een prachtige badkamer die jarenlang mooi blijft.

Je hebt de keuze tussen: KINEWALL ROCK, KINEWALL PIETRA, KINEWALL DESIGN, KINEWALL START. De bijhorende douchebakken zijn ook verkrijgbaar.

Klik hier voor meer informatie

AQUACONCEPT : AQUA WALL RESOPAL®

Aqua Wall Resopal® kan als andere houten materialen bewerkt en verwerkt worden en kan bij renovatie- en nieuwbouwprojecten direct op de wandondergrond worden gelijmd. De snelle, eenvoudige en schone montage zorgt voor weinig vuil en weinig uitvaltijd van de ruimtes.

Klik hier voor meer informatie

ARTISSAN

ARTISSAN beschikt over verschillende mogelijkheden. Zoals de

– Hi Gloss
– Soft
– Satin
– Decor

Klik hier voor meer informatie

ACRYL WANDPLATEN

Acryl wandpanelen zijn zeer sterk, antibacterieel en ongevoelig voor schimmels. Ze zijn verkrijgbaar in grote acrylplaten en zijn 100% waterdicht. De platen zijn reukloos en rotten niet. De hoeken kunnen op 3 manieren waterdicht gemaakt worden: naadloos door warmgeplooide wand, gebruik van inschuif hoekprofielen en door verlijming ( hoek af te werken met siliconen )

XXL TEGELS

Wand of vloer. Werkblad of wastafel. Keuken, living, hall of badkamer. Met XXL keramische marmerlook tegels ga je een stapje verder en geef je elke ruimte een nog grootsere, super-de-luxe uitstraling. Superlarge tegels bieden je oneindig veel mogelijkheden zowel op esthetisch als op technisch vlak.