Wandbekleding badkamer

Wandbekleding voor uw badkamer in regio Brugge

Wilt u de wandbekleding van uw douche of badkamer laten vervangen? Dat kunt u overlaten aan Van Bad naar Douche uit Brugge. Doordat wij beschikken over meer dan veertig jaar ervaring in het verbouwen van badkamers, zijn wij dé perfecte partner indien u graag de wandplaat van uw douche of badkamer wilt laten vervangen.

Ontdek ons aanbod aan wandbekleding voor uw badkamer

Bent u op zoek naar betrouwbare specialisten uit Brugge die met precisie de wandbekleding van uw douche of volledige badkamer onder handen nemen? Dan zijn wij voor u de juiste keuze. Met maar liefst twaalf kwalitatieve oplossingen voor het vervangen van de wandbekleding van uw douche vindt u gegarandeerd de juiste oplossing voor uw badkamer. Wat wij “renoveren zonder breken” noemen, doen we alleen met de beste materialen, zoals:

  • Muro SP-wandbekleding
  • Dumawall
  • Renodeco
  • Solid Surface

Solid Surface is dé oplossing indien u voor uw badkamer of uw douche een volledig naadloze wandbekleding wilt. Hoewel dit onze meest gebruikte materiaal is, bekijkt u ook gerust de andere mogelijkheden wanneer u de wandplaat van uw douche wilt laten vervangen. Deze opties kunt u terugvinden onderaan de pagina. U kan voor elke oplossing de prijs en eigenschappen bekijken en zo ontdekken welk materiaal het best bij u past!

Wij realiseren de badkamer van uw dromen

Wilt u meer plaats creëren in uw badkamer door uw bad om te bouwen naar een inloopdouche? Of moet de wandbekleding van uw douche en badkamer dringend vervangen worden? Onze ervaren vakmensen realiseren de badkamer van uw dromen. U zegt ons wat u wenst en wij maken een ontwerp op maat! Zo werken wij samen met het uitstekende merk Dumawall, dat perfect is voor de wandplaat van uw douche of badkamer!

Geef uw keuze door

Welke oplossing u uiteindelijk ook verkiest voor de renovatie van uw badkamer, Van Bad naar Douche biedt zeer scherpe condities aan bij onder andere het vervangen van de wandplaat van uw douche of badkamer. Heeft u interesse in het vervangen van de wandplaat van uw douche? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. U bereikt ons door te bellen naar +3250313772, door een e-mail te sturen naar info@sanixl.be of door het contactformulier in te vullen. Wij bespreken graag de beste oplossing voor uw badkamer met u!

MURO SPC WANDBEKLEDING

De nieuwe generatie wandbekleding

DUMAWALL+ & DUMAWALL XL

DECORATIEVE WANDBEKLEDING IN PVC

RENODECO

DE CREATIEVE WANDBEKLEDING

SOLID SURFACE

100% BELGISCHE SOLID SURFACE

ALTERNATIEVE MOGELIJKHEDEN

Hieronder een korte beschrijving van de alternatieve mogelijkheden die ofwel voor vloer of wandbekleding (of beiden) kan gebruikt worden:

VEKA

Glad, wit en eenvoudig te bewerken

De Veka PVC hardschuimplaten worden geextrudeerd volgens het Celuka procédé. Daardoor hebben ze een glad oppervlak en een geschuimde kern.

TRESPA

Ook wel HPL platen genoemd. Deze panelen zijn 100% waterbestendig, slagvast, krasvast en kleurvast. Verschillende texturen en kleuren zijn beschikbaar. De panelen hebben een dikte van 8mm.

FIORA

Polyurethaan wandbekledingspanelen die de verschillende texturen en kleuren van Fiora’s portfolio reproduceren. Skin Panels zijn ontworpen om de ruimte een materiële uitstraling te geven in combinatie met de douchebakken en meubels van het merk. Ze zijn ideaal voor gedeeltelijke renovaties waarbij het bad wordt vervangen door een douche, maar ook voor de esthetische en technische renovatie van een ruimte. Verkrijgbaar in 6 texturen en 9 verschillende kleuren. De panelen worden handmatig afgewerkt zodat de afmetingen per project aangepast kunnen worden.

Klik hier voor meer informatie

KINEWALL

Met Kinewall wandpanelen van KINEDO creëer je snel en eenvoudig een badkamer waarin jij je helemaal thuis voelt. Een solide basis die persoonlijke stijl combineert met functionaliteit en gebruiksgemak. Het verbouwen van een badkamer is hiermee een stuk makkelijker en betaalbaarder: je hoeft niet te betegelen, dus spaar je tijd. De wandpanelen zijn waterdicht, stootvast en onderhoudsvriendelijk. Ze zorgen voor een prachtige badkamer die jarenlang mooi blijft.

Je hebt de keuze tussen: KINEWALL ROCK, KINEWALL PIETRA, KINEWALL DESIGN, KINEWALL START. De bijhorende douchebakken zijn ook verkrijgbaar.

Klik hier voor meer informatie

AQUACONCEPT : AQUA WALL RESOPAL®

Aqua Wall Resopal® kan als andere houten materialen bewerkt en verwerkt worden en kan bij renovatie- en nieuwbouwprojecten direct op de wandondergrond worden gelijmd. De snelle, eenvoudige en schone montage zorgt voor weinig vuil en weinig uitvaltijd van de ruimtes.

Klik hier voor meer informatie

ARTISSAN

ARTISSAN beschikt over verschillende mogelijkheden. Zoals de

– Hi Gloss
– Soft
– Satin
– Decor

Klik hier voor meer informatie

ACRYL WANDPLATEN

Acryl wandpanelen zijn zeer sterk, antibacterieel en ongevoelig voor schimmels. Ze zijn verkrijgbaar in grote acrylplaten en zijn 100% waterdicht. De platen zijn reukloos en rotten niet. De hoeken kunnen op 3 manieren waterdicht gemaakt worden: naadloos door warmgeplooide wand, gebruik van inschuif hoekprofielen en door verlijming ( hoek af te werken met siliconen )

XXL TEGELS

Wand of vloer. Werkblad of wastafel. Keuken, living, hall of badkamer. Met XXL keramische marmerlook tegels ga je een stapje verder en geef je elke ruimte een nog grootsere, super-de-luxe uitstraling. Superlarge tegels bieden je oneindig veel mogelijkheden zowel op esthetisch als op technisch vlak.