Veel Gestelde Vragen

FAQ / Veel Gestelde Vragen

1Wat is het beste materiaal voor de muurbekleding?
Volgens onze ervaring is Solid Surface een absoluut top product die zeer duurzaam is. Natuurlijk is dit niet voor ieders budget. Als 2de beste raden wij MURO aan. De SPC samenstelling zorgt voor een afwerking die gelijkaardig is aan een keramische tegel.
2Kan ik andere materialen kiezen?
U bent vrij om te kiezen uit al de materialen die we u kunnen aanbieden. U kan bijvoorbeeld kiezen voor het basis pakket, maar je wilt liever een zwarte douchebak of kraan. Dat kan! We bekijken dan of er een meerprijs is t.o.v. de materialen uit het pakket en vermelden dit op de offerte.
3Mijn bad staat nu tussen 3 muren, kan dit nog steeds met het basis pakket?
Ieder pakket is opgemaakt volgens een L opstelling, Dit wil zeggen dat uw bad in een hoek staat. Als u bad in een U opstelling staat (of ook wel nis opstelling genoemd) en dus tussen 3 muren staat, dan moeten we een extra muur afwerken. Dit is een meerprijs die we ook afzonderlijk vermelden op de offerte.
4Kan dit echt in 48u?
Dit kan zeker en dat hebben we al meerdere malen bewezen. Met 48u bedoelen we 2 dagen werk voor het basis pakket. Extra muren of werken zijn daarin niet inbegrepen.
5Kan ik ook mijn volledige badkamer laten renoveren?
Ja, dat is zeker mogelijk. Wij doen ook totaal renovatie van uw badkamer, maar ook van uw volledig huis of appartement. Wenst u bijvoorbeeld te werken met het basis pakket maar wilt u ook de rest van de muren bekleden met onze wandpanelen, dat kan. In een goeie week bouwen wij zo uw oude badkamer om naar een nieuwe.
6Wat als mijn tegels los zitten?
Dan is het kiezen voor de korte pijn en moeten die verwijdert worden. Na de afbraak plaatsen we dan gyproc tegen de ruwe muur zodat we opnieuw een vlakke ondergrond hebben om op verder te werken.
7Waarom zou ik kiezen voor Solid Surface?
Solid Surface is een absolute aanrader. Niet alleen is uw douchebak dan anti bacterieel, maar ook de muren want beide zijn in het zelfde materiaal en kleur. Zo bekom je ook een mooier geheel. Het eindresultaat ziet er zo ook een stuk luxueuzer uit. Naast het esthetische aspect, is Solid Surface ook zeer gemakkelijk te onderhouden, krasvast en vlek bestendig. De mogelijkheden zijn oneindig met dit product.