MURO SPC WANDBEKLEDING

MURO SPC WANDBEKLEDINGIDEAAL VOOR RENOVATIES

Renoveren was nog nooit zo makkelijk! Door de geringe dikte zijn MURO Wandpanelen ideaal bij renovaties, waar ze in vaak over een bestaande vloer of wand geplaatst kunnen worden.

Door de klikverbinding zijn Aqua Click Tiles op de vloer eenvoudig zwevend te leggen of te verlijmen aan de ondergrond. Aan de wand kunnen de tegels verlijmd worden op verschillende ondergronden, zelfs over bestaand tegelwerk.

WAT IS SPC?

SPC staat voor Stone Plastic Composite. Het is een rigide, massieve plaat, die stootvast, stabiel en sterk is. Voor de verwerking betekent het dat egalisatie van de ondergrond vaak niet nodig is, ze kunnen direct op een tegelwand of ander vlak oppervlak aangebracht worden. Het materiaal kan met een stanleymes op maat worden gesneden. Een SPC plaat werkt minder waardoor grotere oppervlakken zonder dilatatievoeg gelegd kunnen worden (maximaal 400m2). Omdat de tegels volledig watervast zijn, kunnen ze overal in huis toegepast worden en zijn ze ideaal voor de badkamer en keuken.

Muro is ontwikkeld om snel, eenvoudig en duurzaam een wand te bekleden of te transformeren.

10 redenen waarom klanten voor Muro kiezen:
Watervast en waterdicht
Onnodig om de voegen tussen de panelen te dichten
Ideaal voor renovatie
Brandvertragend
Schimmelbestendig
Duurzaam
Recyclebaar
Hygiënisch
Onderhoudsvriendelijk
Hypo allergeen

PRIJZENNiet alleen het gemak van plaatsen, de geringe dikte of de mooie kleuren maken deze tegels tot een zeer interessante oplossing. Ook de prijs zal u gemakkelijk overtuigen.

- 45 x 90 x 5: 42.70€ /m² BTW 21% excl.
5st. per doos= 2.03m² per doos*

* Enkel verkrijgbaar per doos
BROCHURE MURO WANDBEKLEDING

Download onze gratis digitale brochure met alle informatie over Muro Wandbekleding en de mogelijkheden.

Klik hier om te downloaden