fbpx

SPC Aqua Tiles

SPC AQUA TILESIDEAAL VOOR RENOVATIES

Renoveren was nog nooit zo makkelijk! Door de geringe dikte zijn Aqua Click Tiles ideaal bij renovaties, waar ze in vaak over een bestaande vloer of wand geplaatst kunnen worden. De verzegelde high-tech vinyl toplaag is elastisch en robuust, een uitstekende bescherming tegen slijtage, krassen en vlekken.

Door de klikverbinding zijn Aqua Click Tiles op de vloer eenvoudig zwevend te leggen of te verlijmen aan de ondergrond. Aan de wand kunnen de tegels verlijmd worden op verschillende ondergronden, zelfs over bestaand tegelwerk. De tegels kunnen met een stanleymes op maat gesneden worden. En zo is de vloer of wand in een mum van tijd stof- en geluidsvrij geplaatst!

Met natuurgetrouwe decors en een zachte oppervlaktestructuur zijn ze bovendien heerlijk om op te lopen, zelfs met blote voeten. De geluidsabsorberende kwaliteiten van Aqua Click Tiles garanderen weinig loopgeluid.

WAT IS SPC?

SPC staat voor Stone Polymer Composite. Het is een rigide, massieve plaat, die stootvast, stabiel en sterk is. Voor de verwerking betekent het dat egalisatie van de ondergrond vaak niet nodig is, ze kunnen direct op een tegelwand of ander vlak oppervlak aangebracht worden. Het materiaal kan met een stanleymes op maat worden gesneden. Een SPC plaat werkt minder waardoor grotere oppervlakken zonder dilatatievoeg gelegd kunnen worden (maximaal 400m2). Omdat de tegels volledig watervast zijn, kunnen ze overal in huis toegepast worden en zijn ze ideaal voor de badkamer en keuken.

PRIJZENNiet alleen het gemak van plaatsen, de geringe dikte of de mooie kleuren maken deze tegels tot een zeer interessante oplossing. Ook de prijs zal u gemakkelijk overtuigen.

- 914 x 547 x 4mm: 32.70€ /m² BTW 21% incl.
6 x = 2.506m² per doos

- 610 x 305 x 4mm: 27.25€ /m² BTW 21% incl.
6 x = 2.233m²/doos

* Enkel verkrijgbaar per doos