Offerte Aanvraag

OFFERTE AANVRAAG

Hoe gaan we te werk?

1

STAP #1

INVULLEN ONDERSTAAND FORMULIER
Kies in onderstaand formulier waar u graag een offerte voor zou ontvangen. Wees zo specifiek mogelijk zodat we direct een op maat gepaste offerte kunnen opmaken.

Wenst u één van de online pakketten die u op onze website terug vind, kies dan het pakket hieronder die u interesseert. De rest van de keuze opties mag u negeren. U dient wel steeds een plan en enkele foto's toe te voegen aan het formulier. (TIP: Maak een schets van uw badkamer, zet er de afmetingen op en trek er een foto van, deze kan je dan opladen naar onze website).

Heeft u moeite met het invullen van het formulier? Aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren of via het contact formulier. We zijn ook bereikbaar via Facebook Messenger. Klik op het symbool rechts bovenaan uw scherm en stuur ons een bericht.
2

STAP #2

OPMAAK OFFERTE
Na het ontvangen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk met u contact op. Dit kan zowel via email of telefonisch zijn. Na dit contact gaan wij aan de slag en bezorgen u zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte.

Om misverstanden te voorkomen en de materialen van de offerte eens in het echt te bekijken, nodigen wij u dan ook uit om samen in onze 1200m² toonzaal de offerte te overlopen. Dit is uiteraard steeds vrijblijvend!
3

STAP #3

INPLANNEN INSTALLATIE
Na goedkeuring van de offerte, worden de nodige materialen besteld en plannen we de start van de werken in. Hou steeds rekening met wachttijden van +/- 3 a 4 maanden. Afhankelijk van de periode en vakanties die net in die periode vallen. Neem dus tijdig contact met ons op zodat er geen onnodige tijd verloren gaat.

Zijn de werken dringend? Door bv een lekkage in de huidige badkamer of een voor een familielid is de aanpassing dringend, neem dan telefonisch contact met ons op of vermeld dit zeer duidelijk in het onderstaande formulier. We bekijken dan samen wat we kunnen doen om de installatie vroeger in te plannen.

Offerte Aanvraag

Offerte Aanvraag

First
Last
Kies een vast pakket van op onze site of kies elk onderdeel afzonderlijk:
Foto's opladen (meerdere kiezen is mogelijk) *
Maximum upload size: 134MB
Plan opladen *
Maximum upload size: 134MB