fbpx

Nieuwe badkamer Brugge

Wilt u graag een nieuwe badkamer laten plaatsen en bent u van regio Brugge? Van Bad naar Douche uit Brugge is al jaren gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Wij helpen u dus graag met creëren van uw complete badkamer in Brugge. Bekijk welke diensten onze experts allemaal uitvoeren en hoe wij te werk gaan!

Wij plaatsen snel en precies uw nieuwe badkamer in Brugge of omgeving

Van Bad naar Douche uit Brugge is al jaren actief in het plaatsen van een nieuwe, complete badkamer. Welke diensten bieden wij u allemaal aan om uw oude badkamer om te toveren tot een complete badkamer? Ten eerste kan u bij ons terecht indien u uw bad wilt laten ombouwen. Wilt u veranderen naar een instapbad? Onze instapbaden zijn niet alleen enorm veilig, maar ook erg stijlvol! Of wilt u uw bad laten vervangen door een instapdouche of andere douche? Ons bedrijf kan naast baden ook douches ombouwen en renoveren. Zowel voor het ombouwen van baden als douches werken wij met dezelfde standaardformules. Indien u voor de Basic Line kiest voor uw nieuwe badkamer in regio Brugge, dan garanderen wij dat we binnen 48 uur uw nieuwe douche of bad hebben geïnstalleerd! De twee andere opties zijn telkens iets duurder en hebben extra mogelijkheden. Daarnaast kan u ook steeds een offerte op maat aanvragen. Wilt u uw badkamer een complete make-over geven? Dan raden we u zeker aan om onze wandbekleding eens te bekijken. Zo vindt u een gepaste stijl voor uw douche en andere elementen, zoals de toiletafkasting.

Geef uw badkamer een nieuwe look

Heeft u ons aanbod bekeken en wilt u uw badkamer in regio Brugge graag een nieuwe look geven? Maak een afspraak via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@sanixl.be of bel naar +3250313772. Welke optie u ook kiest, ons team van specialisten tovert met uw plezier uw oude badkamer om tot uw droombadkamer!

Vul het contactformulier hier in

Please add some content in your page.