Inloopdouche installeren

Een inloopdouche laten installeren doet u via Van Bad naar Douche uit Brugge. Ons bedrijf is al jaren actief in het renoveren van badkamers. Het installeren van een instapdouche doen wij met precisie en vakmanschap. Ontdek onze verschillende mogelijkheden en bekijk welke optie het best bij uw badkamer past!

Ontdek de opties om uw inloopdouche te laten installeren

Is uw badkamer aan vernieuwing toe en wilt u graag overstappen op een inloopdouche? Wij bieden u verschillende opties aan. Heeft u voorlopig enkel een bad, maar wilt u liever een inloopdouche laten installeren? Dat is geen enkel probleem voor Van Bad naar Douche. Ons bedrijf in Brugge biedt u verschillende opties aan voor de ombouw van een bad naar inloopdouche. Zo hebben we drie verschillende standaardformules, de ene wat goedkoper dan de andere, en kunt u ook altijd een offerte op maat aanvragen. Bij onze Basic Line garanderen we dat we de inloopdouche in uw badkamer binnen 48 uur installeren. Naast een bad kunnen onze experten uiteraard ook uw oude douche ombouwen tot een instapdouche. Ook hier gelden dezelfde formules. Voor uw nieuwe instapdouche heeft u de keuze uit allerlei verschillende materialen. We bieden u bijvoorbeeld Solid Surface-wandbekleding aan. Het voordeel hiervan is dat er geen voegen in uw wand zitten.

Laat uw douche door ons bouwen

Of u nu een bad of een oude douche in uw badkamer heeft, wij komen met plezier uw nieuwe inloopdouche installeren. Twijfelt u nog over welke formule het best bij uw badkamer aansluit of bent u geïnteresseerd in ons ruime assortiment aan A-merken, zoals Dumawall. Of heeft u liever een offerte op maat? Maak een afspraak via het contactformulier, mail naar info@sanixl.be of bel naar +3250313772 zodat we de beste optie voor uw badkamer kunnen bespreken.

Vul het contactformulier hier in

Please add some content in your page.