Dumawall

Dumawall in uw badkamer

Heeft u ooit al eens aan het schitterende merk Dumawall gedacht voor de tegels van uw douche en de rest van uw badkamer? Dumawall is een watervaste wandbekleding met een unieke installatiemethode met tand en groef. De wandtegels van Dumawall zijn opgebouwd uit volledig massieve, uv-bestendige platen en zorgen voor een elegante afwerking van de wanden binnenshuis. Geen zorgen bij het plaatsen, Geen ongemak tijdens onderhoud.

Kies voor Dumawall als tegels in uw douche en de rest van uw badkamer

Tegelen met de wandtegels van Dumawall is kinderspel! Geen geknoei of hinder meer met cementlijm of slijpmachines. U kunt de tegels van Dumawall meteen op de wand van uw douche, of elders in uw badkamer, kleven of ze bevestigen met verborgen nagels of nietjes. Bovendien kunt u bij Van Bad naar Douche uit Brugge steeds rekenen echt vakmanschap en voordelige prijzen.

STERK


Dumawall+ heeft een hoge impactweerstand en kleurvastheid omdat de tegels voor uw badkamer en douche zijn opgebouwd uit volledig massieve, UV-bestendige platen.
H2O RESISTENT


Uiteraard zijn de tegels van Dumawall voor uw douche en badkamer 100% watervast. Plaatsing in vochtige ruimtes is dus geen probleem. Integendeel, onze tegels zijn hiervoor uiterst geschikt omdat ze vervaardigd zijn uit kunststof.
EASY CONNECT


Eens de tegels van Dumawall geplaatst zijn in uw badkamer, krijgt de wand van bijvoorbeeld uw douche de natuurlijke uitstraling van een onvervalste tegelmuur. De authentieke tegelvoeg van Dumawall kunt u zien én voelen, alleen heeft u geen last meer van vuile of verbrokkelde cementvoegen.
KLEIN FORMAAT


De tegels van Dumawall, voor uw badkamer en douche, zorgen ervoor dat tegelen kinderspel wordt. Het makkelijke formaat kan je zo nodig op maat snijden met een normale zaag. Geplaatst in een handomdraai, zo gefikst.

Kies voor de tegels van Dumawall voor uw douche en badkamer

Bent u ook overtuigd van de vele voordelen van tegels van Dumawall voor uw douche en badkamer? Dan kunt u vandaag nog contact opnemen met ons bedrijf uit Brugge. We bespreken de mogelijkheden en stellen een vrijblijvende offerte voor u op. U contacteert ons door te bellen naar +3250313772, een e-mail te sturen naar info@sanixl.be of door ons contactformulier in te vullen.

KLEUREN


In de afmetingen 37.5 x 65cm: 23 Kleuren beschikbaar

In de afmetingen 50 x 90cm: 8 Kleuren beschikbaar

In de afmetingen 37.5 x 120cm: 2 Kleuren beschikbaar (Light cement, Donker cement)

PRIJZEN EN FORMATEN

37.5 x 65 x 0.5cm: 36.36€ /m²
8 stuks : 1.95m² / doos

50 x 90 x 0.5cm: 36.36€ /m²
5 stuks: 2.25m² / doos

37.5 x 120 x 0.5cm: 36.36€ /m²
4 stuks: 1.8m² / doos

50 x 120 x 0.5cm: 36.36€ /m²
4 stuks: 2.4m² / doos

* Enkel verkrijgbaar per doos
contactus

 


Kunststofwandtegels maar dan groooter

Dumawall XL is een watervaste kunststof wandbekleding in groot formaat. De wandpanelen vallen op door de snelle en eenvoudige installatie. Dankzij het bijzonder groot oppervlak van de individuele panelen, bestrijkt u met slechts 1 een paneel een opmerkelijk breder stuk wand. Bovendien verlijmt u de massieve, uv-bestendige panelen vlot rechtstreeks op oude tegels.

PRIJZEN

De grote oppervlakten die met 1 plaat bedekt worden zorgen voor een zeer snelle plaatsing en zorgen voor een egale look zonder voegen.

Afmetingen 260 x 90cm: 50.80€ /m²

2 stuks per pak = 4.68 m² / pak * Enkel verkrijgbaar per doos

CONTACTEER ONS