fbpx

Dumawall

DUMAWALL+Massieve wandtegels met tand en groef

Dumawall+ is watervaste wandbekleding met een unieke installatiemethode met tand en groef. De wandtegels van Dumawall+ zijn opgebouwd uit volledig massieve, uv-bestendige platen en zorgen voor een elegante afwerking van de wanden binnenshuis. Zonder zorgen bij het plaatsen, zonder ongemak in onderhoud.

CLEAN

Tegelen met de wandtegels van Dumawall+ is kinderspel! Geen geknoei of hinder meer met cementlijm of slijpmachines. De tegels van Dumawall+ kan je meteen op de wand kleven, of bevestigen met verborgen nagels of nietjes.

STERK


Dumawall+ heeft een hoge impactweerstand en kleurvastheid omdat onze tegels zijn opgebouwd uit volledig massieve, UV-bestendige platen.
H2O RESISTENT


Uiteraard zijn onze tegels 100% watervast. Plaatsing in vochtige ruimtes is dus geen probleem. Integendeel, onze tegels zijn hiervoor uiterst geschikt omdat ze vervaardigd zijn uit kunststof.
EASY CONNECT


Eens geplaatst krijgt je wand de natuurlijke uitstraling van een onvervalste tegelmuur. De authentieke tegelvoeg van Dumawall+ kan je zien én voelen, alleen heb je geen last meer van vuile of verbrokkelde cementvoegen.
KLEIN FORMAAT


De tegels van Dumawall+ zorgen ervoor dat tegelen kinderspel wordt. Het makkelijke formaat kan je zo nodig op maat snijden met een normale zaag. Geplaatst in een handomdraai, zo gefikst.

KLEUREN


In de afmetingen 37.5 x 65cm: 23 Kleuren beschikbaar

In de afmetingen 50 x 90cm: 8 Kleuren beschikbaar

In de afmetingen 37.5 x 120cm: 2 Kleuren beschikbaar (Light cement, Donker cement)

PRIJZEN EN FORMATEN

37.5 x 65 x 0.5cm: 36.36€ /m²
8 stuks : 1.95m² / doos

50 x 90 x 0.5cm: 36.36€ /m²
5 stuks: 2.25m² / doos

37.5 x 120 x 0.5cm: 36.36€ /m²
4 stuks: 1.8m² / doos

50 x 120 x 0.5cm: 36.36€ /m²
4 stuks: 2.4m² / doos

* Enkel verkrijgbaar per doos
Dumawall

 


Kunststofwandtegels maar dan groooter

Dumawall XL is een watervaste kunststof wandbekleding in groot formaat. De wandpanelen vallen op door de snelle en eenvoudige installatie. Dankzij het bijzonder groot oppervlak van de individuele panelen, bestrijkt u met slechts 1 een paneel een opmerkelijk breder stuk wand. Bovendien verlijmt u de massieve, uv-bestendige panelen vlot rechtstreeks op oude tegels.

PRIJZEN

De grote oppervlakten die met 1 plaat bedekt worden zorgen voor een zeer snelle plaatsing en zorgen voor een egale look zonder voegen.

Afmetingen 260 x 90cm: 50.80€ /m²

2 stuks per pak = 4.68 m² / pak * Enkel verkrijgbaar per doos

CONTACTEER ONS