Badkamer laten verbouwen

Droomt u er al jaren van om uw badkamer te laten verbouwen? Dan zit u goed bij Van Bad naar Douche uit Brugge. Wij zorgen voor advies op maat en helpen u uw droombadkamer te realiseren. Wij zijn al meer dan veertig jaar ervaren in het renoveren van badkamers en keukens en zijn dus dé perfecte partner voor u.

Uw badkamer laten verbouwen door onze experten

Als u uw badkamer wilt laten verbouwen door ons, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo leggen wij nieuwe wandbekleding in bijvoorbeeld Solid Surface aan, toveren wij uw bad om naar een douche of omgekeerd. Verder is het ook perfect mogelijk om een gloednieuwe en moderne inloopdouche te installeren. U rekent bij ons steeds op vakmanschap  tegen voordelige prijzen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden wanneer u uw badkamer wilt laten verbouwen!

Laat ons uw badkamer verbouwen

U kunt uw badkamer met een gerust hart door ons bedrijf uit Brugge laten verbouwen. Wij bieden tal van opties aan om de badkamer naar uw wensen te installeren. U kunt ons contacteren voor een vrijblijvende offerte, een afspraak of meer informatie. Dat doet u door te bellen naar +3250313772, te mailen naar het e-mailadres info@sanixl.be of door het contactformulier in te vullen.

Vul het contactformulier hier in

Please add some content in your page.