Bad met inloopdouche

Wilt u graag een bad met inloopdouche laten installeren? Of heeft u al een bad en wilt u dit laten ombouwen naar een inloopdouche? Dat en nog veel meer laat u het best over aan Van Bad naar Douche uit Brugge. Met meer dan veertig jaar ervaring op de teller zijn wij uw perfecte partner om de badkamer van uw dromen te realiseren.

Een bad met inloopdouche laten installeren door ons

Een badkamer die beschikt over een douche én een bad kan al snel te krap worden. Daar bieden wij gelukkig dé perfecte oplossing voor aan: uw bad laten ombouwen naar een inloopdouche of de combinatie van uw bad met een inloopdouche. Zo kunt u kiezen tussen een heerlijk ontspannend bad of een snelle douche. Ook andere verbouwingen in uw badkamer, zoals het aanleggen van wandbekleding of een Solid Surface-douchewand, kunt u aan ons overlaten. Bovendien geniet u bij ons steeds van voordelige prijzen en echt vakmanschap. U kunt uw bad dus met een gerust hart laten ombouwen naar een inloopdouche door ons. U maakt een keuze uit ons ruime assortiment aan opties of wij maken voor u een plan op maat!

Maak vandaag nog een afspraak

Een bad met inloopdouche of uw bad laten ombouwen naar een inloopdouche biedt tal van voordelen. Twijfel niet langer en maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. De experten van ons professionele bedrijf uit Brugge staan met veel plezier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel naar het nummer +3250313772, stuur een e-mail naar info@sanixl.be of vul het contactformulier in!

Vul het contactformulier hier in

Please add some content in your page.